Inspiratie en informatie op UWV Werkgeverscongres

Datum: maandag 30 november 2015
Waar: Theater & Congres Orpheus, Churchillplein 1, 7413 BZ Apeldoorn
Voor wie: grote(re) werkgevers, HRM-specialisten
Tijd: 8.45 – 17.00 uur

UWV organiseert een aantal keren per jaar de ‘UWV Werkgeverscongressen’, voor werkgevers en HRM-specialisten van grote(re) werkgevers. De congressen staan dit jaar in het teken van de Wwz en de Participatiewet. In 2015 waren er veel nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en op het gebied van de sociale zekerheid. Zo is er veel veranderd rond ontslag en flexibele contracten. Werkgevers uit de regio Zwolle worden van harte uitgenodigd om het congres op maandag 30 november bij Orpheus in Apeldoorn – kosteloos – bij te wonen.

Nieuwe wetgeving
’s Ochtends nemen directeur UWV WERKbedrijf Tof Thissen en arbeidsmarktdeskundige Rob Witjes het plenaire programma voor hun rekening. Zij praten de aanwezigen bij over nieuwe wetgeving en wat dit voor de arbeidsmarkt betekent.

Thema- en netwerksessies
Vanaf 11.00 uur kan in drie ronden worden deelgenomen aan themasessies en interactieve netwerksessies. Na de laatste ronde is er een afsluitende netwerkborrel om ervaringen uit te wisselen.
Met vragen kan men terecht bij het serviceloket ‘Vraag het UWV’, om antwoord te krijgen op vragen over hoe een loonsanctie kan worden voorkomen of hoe met sociaal ondernemen aan de slag te gaan.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie over het UWV Werkgeverscongres op 30 november in Apeldoorn, klik hier. Direct aanmelden? Klik hier.