UWV Inspiratiedag op 15 mei in Zwolle

UWV organiseert ook in 2018 Inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden. Zeer waardevolle dagen waar inspireren en verbinden centraal staan. Voor jou als werkgever een mooie kans om je te laten inspireren en nieuwe talenten voor je organisatie te ontmoeten. Werkgevers kunnen zich hiervoor aanmelden, een selectie van gemotiveerde werkzoekenden wordt persoonlijk uitgenodigd.

Tijdens deze Inspiratiedag biedt UWV je in de middag een speciaal programma vol kennis en inspiratie. Zo verzorgen Joep van Deudekom en Rob Urgert (bekend van De Kwis met Paul de Leeuw) een spetterend plenair programma. Daarnaast is er op elke Inspiratiedag een boeiende spreker die je meeneemt in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Op 15 mei ben je van harte welkom vanaf 13.00 uur in de Nieuwe Buitensociëteit (Stationsplein 1, 8011 CW) in Zwolle. Voor meer informatie over het programma en spreker klik op onderstaande website. Je kunt je ook rechtstreeks aanmelden via inspiratiedagen@uwv.nl o.v.v. 15-05-18 Zwolle