UWV Kunstcongres met perspectief

Spreek je klanten met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken? Dan kun je hen attenderen op de mogelijkheid om deel te nemen aan het Kunstcongres met perspectief. Het podium voor creatieven met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken. Dus voor kunstzinnige Wajong-, WIA- en WAO-uitkeringsgerechtigden en personen die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak.

Deze 7e editie van het Kunstcongres met perspectief houdt UWV, met samenwerkingspartners,  dit keer regionaal i.p.v. landelijk. Tussen januari en april 2017 vinden 5 bijeenkomsten in het land plaats. Dichterbij de burger, gemeenten en samenwerkingspartners.

Maandag 6 februari 2017 vindt het Kunstcongres Oost
 in Arnhem (in Rozet) plaats https://perspectief.uwv.nl/kunstcongres/kunstcongres-oost . Een dag voor creatieven met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken en woonachtig zijn in Gelderland en Overijssel. Met als doel participatie en talentontwikkeling.

Tijdens de dag gaan de deelnemers nauw samenwerken met kunstprofessionals (buddy’s – sparringpartners) die meedenken in talentontwikkeling. Daarnaast is er een workshop en een netwerk- en informatiemarkt. Net als voorgaande jaren kunnen de deelnemers ook een kunstwerk meenemen. ’s Middag is de expositie van alle ingezonden werken, die ook voor een breed publiek toegankelijk is. De kunstcommissie maakt 4 winnaars bekend die samen met de publiekswinnaar mogen exposeren in een rondreizende tentoonstelling in de regio.

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website https://perspectief.uwv.nl/kunstcongres De website wordt de komende weken verder aangevuld met informatie over het programma, de sprekers, standhouders en kunstcommissie.

Meer informatie: kunstcongres-2017