Voor iedereen een baan
Daar werken we aan

Over DWWA

Werkbedrijf Regio Zwolle
Daar Werken We Aan is een platform dat de partners binnen het Werkbedrijf Regio Zwolle met elkaar in verbinding brengt. Wij brengen goede voorbeelden in zicht en bieden inspiratie voor onze partners. Dit platform helpt bij het elkaar effectief vinden en activeren. We doen dit vanuit het Werkbedrijf Regio Zwolle.

Voor wie?
De afgelopen periode heeft het Werkbedrijf Regio Zwolle zich steeds verder ontwikkeld richting het optimaal faciliteren van werkgevers, werkzoekenden en werkenden. Elk talent telt en iedereen profiteert mee. We faciliteren en stimuleren inclusief ondernemerschap, ontwikkelen en benutten talent en faciliteren de expertise van partners optimaal.

Wat doet Werkbedrijf Regio Zwolle?

Parallel werken we hard aan het realiseren van een beter inzicht in het aanbod, in concrete vacatures. Zijn er ideeën hoe wij bijvoorbeeld de jeugdwerkeloosheid terug kunnen dringen, samen met markt en gemeenten? Zijn er plannen om extra aandacht te genereren voor 50-plussers of wordt er al concreet gewerkt aan de realisatie van garantiebanen?

Heb je inspirerende voorbeelden? Een interessant artikel?

Mail ons en we delen, verbinden en koppelen: info@daarwerkenweaan.nl